Labdarúgás

2024.05.05. 20:54

NB III foci - Kikapott a Sopron

Kisalföld.hu

Dorog-Caola FC Sopron 2-0 (1-0)

Dorog, 450 néző. V.: Muhari.

Dorog: Tulipán - Nagyházi (Barna, 46.), Forgó, Berkó (Bokán, 91.), Hoszpodár (Selmeci, 65.), Harmat (Ferkó, 83.), Vígh (Balla, 91.), Papp M., Kovács O., Szerencsi, Tomás. Vezetőedző: Bekő Balázs.

Caola FC Sopron: Luisser - Bokor, Baumgartner, Végh, Sipőcz (Schmaler, 80.), Maka (Acsádi, 46.), Balogh, Fendrik, Kocsis Á. (Borsetzki, 80.), Auer, Szabó T. Vezetőedző: Bücs Zsolt. 

Gsz.: Vígh Á. (2, 43., 51.)

Kiállítva: Luisser 45.

Támadólag lépett fel a hazai csapat és próbálta ráerőltetni játékát a vendég csapatra. Mindkét csapat a biztonságát tartotta szem előtt, ezért inkább csak mezőnymunka folyt a pályán. Csak kisebb lehetőségek jellemezték az első félidő harminc percét. 43. jogos tizenegyeshez jutott a Dorog, melyet Vígh Ádám értékesített. 1-0. 45. percben piros lapot kapott a soproni kapus, Luisser Márk, ezzel tíz főre fogyatkozott a vendég csapat.

50. percben egy gyors gólt szerzett a dorogi csapatkapitány, egy szögletből lecsorgó labdát értékesített, megszerezte második gólját. 2-0.
A második félidőben higgadtan őrizte előnyét a Dorog, a fáradt Sopron már csak védekezésre és az újabb gól elkerülésére  törekedett. 
A mérkőzés összképe alapján megérdemelt a dorogi győzelem.

Bücs Zsolt: - Az a csapat nyert, amelyik jobban akarta a győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában